EVENTTOOLS ALTIJD VOLLEDIG OVERZICHT

Eventtools PRO

 
is het ideale online hulpmiddel bij:

  

  • registratie
  • beheer
  • administratie
  • communicatie
rond een congres, workshop, seminar, symposium, cursus of ander evenement waarbij mensen bijeen komen.

Alle noodzakelijke maar tijdrovende en daardoor dure administratieve handelingen worden online door Eventtools verzorgd. U kunt zich concentreren op de organisatie van een creatief en inhoudelijk aansprekend evenement.
 
 Eventtools LITE
Handig low-budget registratiesysteem voor kleinere bijeenkomsten 

Eventtools Lite is bedoeld voor kleine bijeenkomsten, waarbij de organisator behalve de registratie en de facturatie alle andere administratieve en communicatieve handelingen zelf uitvoert. (meer info

 
 

 
Met Eventtools heeft u vanaf het moment dat uw uitnodigingen (per post of per e-mail via Eventtools) zijn verzonden 24 uur per dag overzicht van de actuele stand van zaken van uw evenement. U weet precies hoeveel deelnemers zich hebben geregistreerd en welke voorkeuren voor bijvoorbeeld parallelsessies of workshops men heeft. Het systeem zorgt voor directe bevestiging en eventueel facturatie. Op elk gewenst tijdstip kunt u alle informatie of selecties daarvan, in Excel downloaden en verwerken naar bijvoorbeeld deelnemerslijsten of badges. De meest voorkomende administratieve en beheerstaken rond een evenement kunt u met Eventtools eenvoudig uitvoeren. Voor alle mogelijkheden van Eventtools zie 'Werking'. Als de toepassing die u nodig heeft er niet bij staat, neem dan contact met ons op voor overleg.
  
 
Hulpmiddelen
Ook bevat Eventtools tal van handige hulpmiddelen die u als organisator ondersteunen. Bijvoorbeeld een 'to do' lijst met de mogelijkheid om taken te verdelen onder uw teamleden; of een lijst met suggesties voor interactieve werkvormen. U vindt deze hulpmiddelen is het deel van Eventtools waartoe u toegang krijgt als u bent ingelogd.
 
Eventtools is een nieuw Nederlands product. Het werd en wordt inmiddels toegepast bij de registratie en administratie van events door ondermeer het ministerie van VROM, SenterNovem, Gemeente Amstelveen en ZonMw en de Sociaal Economische Raad (SER).
 
Ideeën en informatie delen over evenementen organisatie?
 
 
ministerie van VROM  gemeente Amstelveen